Banner Question

Har du stadig spørgsmålet?

Spørg vores eksperter nu

Stil et spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe vil en grundlæggende manicure eller pedicure vare?

En grundlæggende manicure eller pedicure vil vare en til to uger, afhængig af din livsstil og den type behandling, du har fået. Hvis du f.eks. arbejder i haven uden handsker, vil din manicure sandsynligvis ikke vare længe. Kunstige neglebehandlinger som akryl, tip, wraps og gele holder længere og bevarer deres friske udseende, da de er mere holdbare.

Geler og akryler ligner hinanden ved, at begge kan bruges til at forlænge neglens længde og gøre dem stærkere. En fordel ved gelbehandlinger er, at de er lugtfrie og gennemsigtige. Ligesom akryl kan geler påføres den naturlige negl eller over kunstige negle.

Da gelen eller kunstige negl placeres på dine naturlige negle, vil dine naturlige negle fortsætte med at vokse. Afhængig af væksthastigheden af dine naturlige negle vil gel-laget eller dine kunstige negle have brug for ny behandling. Normalt er intervallet 3 til 4 uger.

Vi desinficerer og steriliserer kun ved hjælp af metoder foreskrevet af Sundhedsministeriet. Efter en grundig skrubning med et desinfektionsmiddel og vand gennemgår alle brugte instrumenter en vaskemaskine af medicinsk kvalitet, der bruger et kraftigt kemisk desinfektionsmiddel. Når de er vasket, pakkes alle instrumenter derefter ind i steriliseringsposer og køres gennem vores autoklave. Under vores neglebehandlinger bruger vi engangs træspatler, neglebørster, neglebufferpuder og afstandsstykker.

Vi genbruger dem ALDRIG. Vores spa-håndklæder udskiftes mellem kunder og vaskes med blegemiddel. Vores miljø er godt ventileret, og alle serviceområder rengøres flere gange om dagen og altid mellem kunder. Alle neglelakapplikationer udføres ved hjælp af vores hygiejniske metode til at hælde base coat, top coat og farve i individuelle flasker og engangsneglelakbørster.

VI DELER IKKE neglelak eller børster! Vi er stolte af vores pletfrie spa-atmosfære, og det er vores fornøjelse at give dig behandlinger, der ikke kun er fantastiske og langvarige, men også sikre. Slap af, du er i gode hænder.

Vi bruger IBD og O•P•I som vores produkter