Sommer Tilbud hos Lisa Nails: Eksklusivt Combo Tilbud til Fantastisk Pris

Denne sommer har vi hos Lisa Nails sammensat et eksklusivt tilbud, der kombinerer to af vores mest populære behandlinger til en fantastisk pris! Du kan nyde både formning og farvning af øjenbryn samt vores lash lift service for kun 600 kr., mens den oprindelige pris for begge behandlinger er 800 kr.

Formning og Farvning af Øjenbryn – 350 Kr Fuldend dit vippelook med perfekt formede og definerede øjenbryn. Vores tjenester til formning og farvning af øjenbryn fremhæver dine øjne og indrammer dit ansigt, hvilket skaber et poleret og harmonisk udseende. Fra præcis formgivning til tilpasset farvematchning, vil vores teknikere arbejde sammen med dig for at opnå den perfekte brynform og nuance, der komplementerer dine unikke egenskaber.

Lash Lift – 450 Kr Forbedre dine naturlige vipper med vores lash lift service, designet til at løfte, krølle og definere dine vipper uden behov for extensions. Ved hjælp af en skånsom løfteløsning skaber vores teknikere en smukt krøllet effekt, der åbner dine øjne og forstærker din naturlige skønhed. Sig farvel til besværet med daglig curling og hej til ubesværet fantastiske vipper, der holder i ugevis.

Med dette eksklusive sommer-tilbud kan du få begge behandlinger for kun 600 kr., hvilket betyder en besparelse på 200 kr. på den samlede pris. Det er den perfekte mulighed for at forkæle dig selv eller en, du holder af, med en luksuriøs skønhedsoplevelse hos Lisa Nails.

Book din tid i dag, og benyt dig af dette fantastiske tilbud. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik og give dig en sommer med smukke bryn og fantastiske vipper!